Filmele care au marcat o generatie. Cum arata acum actorii care au jucat in "Laguna Albastra"


Povestea copiilor ramasi singuri pe o insula pustie, uitata de lume, a facut furori la vremea lansarii. Atat actorii care au jucat in prima parte, cat si cei care au primit rolul in continuarile "Intoarcerea la Laguna Albastra" si "Blue Lagoon: The Awakening" au cunoscut faima dupa aparitia in pelicula.


Iata cum arata acum Christopher Atkins si Brooke Shields, Brian Krause si Milla Jovovich, dar si Brenton Thwaites si Indiana Evans.

Laguna Albastra (1980)

Christopher Atkins

Cand a primit rolul lui Richard in filmul "Laguna Albastra", Christopher Atkins era la liceu si nu avea nici o experienta in cinematografie. Rolul din clasicul anilor '80 l-a transformat peste noapte intr-un star internatonal, fapt pe care la aceea vreme nu a stiut cum sa-l gestioneze. Acum, Christopher are 54 de ani si isi continua cariera in actorie.

Brooke Shields

Avea doar 14 ani cand a primit rolul lui Emmeline si i-a fost destul de greu sa creeze o legatura cu partenerul ei de pe marile ecrane, Christopher Atkins. Frumusetea lui Brooke si talentul de care a dat dovada au ajutat-o insa sa aiba succes in lumea filmului pana acum, la 50 de ani.


Intoarcerea la Laguna Albastra (1991)

Brian Krause

Brian a fost ales pentru rolul din "Intoarcerea la Laguna Albastra" dupa o cautare nationala. El i-a cucerit pe producatori, care au coniderat ca aspectul fizic si aptitudinile actoricesti sunt perfecte pentru a da viata personajului Richard, care se presupune ca este fiul cuplului din primul film. Actorul are acum 46 de ani si joaca preponderent in seriale americane.

Milla Jovovich

La doar 13 ani, Milla a ajuns sa primeasca primul rol intr-un film in "Two Moon Junction". A urmat contractul pentru "Intoarcerea la Laguna Albastra", aparitia ei semi-nuda din film fiind extrem de controversata la momentul respetiv din cauza faptului ca ea avea doar 15 ani cand a acceptat contractul.


Blue Lagoon: The Awakening (2012)

Brenton Thwaites

Are 26 de ani si s-a facut remarcat in filme precum "The Giver", "Maleficent", "Gods of Egypt". El a primit in 2012 rolul lui Dean McMullen din "Blue Lagoon: The Awakening", fara sa-i impresioneze insa prea mult pe specialistii in cinematografie cu prestatia lui.

Indiana Evans

Tanara australianca a avut dificila misiune de a le calca pe urme lui Brooke Shields si Millei Jovovich. In varsta de 25 de ani, ea este cel mai cunoscuta pentru rolul din serialul fantasy "H2O: Just Add Water", unde a inlocuit-o pe Claire Holt. Ea a dat viata sirenei Isabella "Bella" Hartley, noua partenera a lui Rikki si Cleo.

  • Filmele care au marcat o generatie. Cum arata acum actorii care au jucat in Laguna Albastra
Modifică setările cookies