Filmuletele pe care ar vrea sa le stearga de pe Internet! Cum aratau vedetele din "Gossip Girl" la auditiile pentru serial, cand erau niste actori timizi si necunoscuti VIDEO


In prezent, Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford sau Ed Westwick sunt cunoscuti in intreaga lume si au milioane de fani. In 2006, insa, toti erau niste debutanti timizi, care doar sperau la succes.


Primul episod din "Gossip Girl" a fost difuzat pe 19 septembrie 2007, dar auditiile pentru serial au inceput cu aproape un an inaintea acestui moment.

Actrita Leighton Meester, interpreta personajului Blair Waldorf, a povestit intr-un interviu despre inceputuri: "Am inceput sa dau auditii inca din decembrie 2006. Procesul a fost unul foarte lung. La vremea respectiva ma tot gandeam sa ma mut la New York, dar nu aveam niciun motiv si nici banii necesari. Dar cand agentul meu mi-a trimis scenariul de la "Gossip Girl", m-am gandit ca Blair ar fi perfecta pentru mine".

De fapt, Leighton si-a dorit atat de mult sa joace rolul lui Blair incat s-a vopsit bruneta pentru a se potrivi cat mai bine personajului, chiar daca ea este in realitate blonda.

Mai jos v-am pregatit cateva dintre filmuletele de la auditiile pentru "Gossip Girl". Va asteptam parerile, ca de obicei, in sectiunea de comentarii!

Blake Lively ca Serena vad der Woodsen

 

Ed Westwick ca Chuck Bass

 

 

Chace Crawford ca Nate Archibald

 


Taylor Momsen ca Jenny Humphrey

 

related posts

Modifică setările cookies