Filmuletul care a ajuns pe internet fara voia lor. Ce fac modelele Victoria’s Secret in culise. Imaginile te vor soca


Pe scena defileaza in cele mai sexy piese de lenjerie intima, insa in culise isi fac de cap asa cum nimeni nu s-ar fi gandit. Vezi de ce au fost in stare cateva modele celebre Victoria’s Secret.


Modelul Victoria’s Secret, Cara Delevingne, a mers mai departe decat se asteptau colegele ei si a facut public pe internet un filmulet realizat in spatele scenei unde sunt prezentate cele mai frumoase piese de lenjerie intima de catre cele mai frumoase femei din lume.

Dupa defilarea modelelor in timpul show-ului incendiar Victoria’s Secret, ce a avut loc in urma cu cateva saptamani, acestea s-au retras in spatele scenei si au inceput sa se destinda asa cum stiu ele cel mai bine.

Doutzen Kroes si Joan Smalls au fost protagonistele unui show erotic inocent, filmat de catre colega lor, Cara Delevingne si postat ulterior pe o pagina de socializare, care s-a bucurat de admiratia fanilor lor si de zeci de comentarii magulitoare.

Imbracate doar intr-un halat scurt din matase, cele doua modele Victoria’s Secret si-au demonstrat abilitatile de dansatoare si si-au incantat colegii din spatele scenei cu cateva miscari lascive, demne de niste profesioniste.related posts