Filmuletul care a emotionat milioane de oameni! O fetita a ramas fara cuvinte cand Alba ca Zapada l-a adus pe taticul ei din Afganistan inapoi acasa


Cand a ajuns in parcul tematic Disneyland, micuta Alyssa Brown in varsta de numai 4 ani habar nu avea ca vizita planuita de mamica ei va fi unul dintre cele mai fericite momente pe care le va trai vreodata.


O admiratoare inraita a Albei ca Zapada, micuta a rugat-o pe mama ei sa o duca la castelul printesei. Actrita care dadea viata personajului si femeia planuisera dinainte surpriza, asa ca in momentul in care a zarit-o pe copila, tanara a dus-o la fantana magica.

Ea a incurajat-o pe Alyssa sa isi puna o dorinta si a asigurat-o ca aceasta se va indeplini.

"Imi doresc din suflet ca taticul meu sa vina acasa!", a spus copila emotionandu-i pe cei din jur.

"Buna, draga mea", a auzit ea cateva secunde mai tarziu si a recunoscut vocea tatalui ei, care a venit acasa dupa luni intregi in care a fost plecat in Afganistan.

Micuta a alergat in bratele barbatului usor nedumerita si a avut nevoie de cateva minute pentru a intelege ca cea mai mare dorinta a ei a devenit realitate.

"Liz suporta greu distanta si si-ar dori sa petreaca mai mult timp cu sotul meu. Este fata lui tati", a spus mama copilei, care l-a adus la intalnire si pe fratiorul mai mic al lui Liz, care si-a vazut parintele numai in poze.

"Acum ca a venit tati, imi mai doresc un catel", a incheiat la randul ei micuta, spre amuzamentul celor din jur.

Ce parere ai despre momentul emotionant? Ai mai vazut astfel de filmulete?

Foto: Flickr

related posts

Modifică setările cookies