Filmuletul care a induiosat intreg internetul. Cum reactioneaza bebelusul din imagini cand vede pentru prima oara artificii


Bebelusii descopera lumea pe zi ce trece, iar cu fiecare lucru nou pe care il vad, universul lor incepe sa prinda culoare.


De data aceasta, un bebelus a vazut pentru prima data un foc de artificii, iar daca la inceput curiozitatea era mare si ochii erau atintiti spre locul unde tatal lui incerca sa le lanseze, cand aceste au pornit spre cer, micutul le-a urmarit cu privirea.

Initial, baietelul s-a speriat, insa expresia fetei a fost absolut adorabila. Privirea si gurita s-au transformat pe loc, iar daca mirarea a fost mare prima data, toti cei din jur s-au amuzat teribil de faptul ca bebelusul a facut gura mica si rotunda, iar ochisorii nu se mai opreau din a privi spre locul unde ajunsesera artificiile.

Chiar daca era in bratele mamei, micutul si-a vazut de treaba si s-a lasat pe spate pana a urmarit cu privirea momentul cand artificiile au colorat cerul. Galagia facuta de cei din jur nu l-a deranjat cu absolut nimic pe prichindel, bebelusul fiind absolut incantat de ceea ce i s-a intamplat si a vazut.


Va place expresia micutului la vederea artificiilor?

related posts

Modifică setările cookies