Filmuletul care te va emotiona pana la lacrimi. Cum reactioneaza catelul din imagine cand il vede pe baietelul bolnav de Sindrom Down


Este cunoscuta relatia deosebita dintre copii si animalele lor de companie, mai ales cand este vorba de o specie extrem de vesela si mereu dornica de joaca alaturi de cei mici.


Filmuletele care circula pe internet si care promoveaza relatia extraordinara dintre copii si animale strang milioane de vizualizari si ii impresioneaza pana la lacrimi pe cei care le urmaresc cu sufletul la gura.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

O astfel de inregistrare ce a avut mai mult de 1 milion de vizualizari pana in prezent ii are in centrul atentiei pe Himalya si Hernan, un labrador si un copilas diagnosticat cu Sindrom Down, o afectiune permanenta in care se disting trasaturile fizice diferite, dar si retardul psihic.

Din cauza bolii si a imposibilitatii de a intelege intentiile animalului, in momentul in care acesta se apropie de copil pentru a se juca cu el, baietelul il respinge, nefiind obisnuit cu astfel de situatii. Cainele insa, insistent din fire, incearca din nou sa castige atentia copilului si revine in fata acestuia, de aceasta data incercand sa fie si mai bland cu cel mic.

Labradorul isi aseaza labuta pe umarul copilului si spera sa-l convinga pe acesta sa se joace cu el. Refuzul de a accepta alte fiinte in jurul lui vine ca urmare a bolii cu care se confrunta Hernan, care ii modifica comportamentul si abilitatile sociale, efecte imposibil de inteles sau de acceptat de prietenul lui patruped.

related posts

Modifică setările cookies