Fix aceeasi voce, aceleasi buze, aceeasi privire. Cum arata cea mai fidela sosie si femeia care o imita tulburator de bine pe Beyonce


Se spune despre Beyonce ca este una dintre cele mai talentate artiste ale noii generatii si o cantareata care se naste o data la 100 de ani. Ei bine, exista in SUA o alta femeie care ii seamana atat de bine, incat cine nu o stie foarte bine pe Bey, o poate confunda cu ea.


Skye Townsend este o tanara in varsta de 20 de ani care a devenit un adevarat star pe internet si aceasta nu datorita carierei muzicale (desi este cantareata), nici a talentului actoricesc (desi este si actrita) si nici a faptului ca are un tata celebru (cu toate ca e fiica mai mica a marelui comediant Robert Townsend).

Ceea ce a transformat-o intr-un star in mediul virtual e capacitatea de a o imita la perfectie pe Beyonce - de la modul de a vorbi, la voce, mimica si gesturi, Skye pare pur si simplu sora geamana a marii artiste, desi cele doua nu au niciun fel de legatura de sange.

Iata mai jos cateva dintre cele mai reusite momente in care o imita pe diva Bey. Nu uita sa ne spui in sectiunea de comentarii ce parere ai despre talentul ei nebun (click pe poza si pe sunet pentru a vedea materialele corespunzator):

related posts

Modifică setările cookies