Formeaza unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood. Cum au aparut Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham


Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham formeaza unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood, insa cele doua vedete prefera sa stea departe de ochii presei.


Cei doi au fost surprinsi de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, in timp ce incercau sa nu iasa in evidenta si sa stea cat mai departe de obiectivele fotografilor care se aflau pe urmele lor.

Imbracati in tinute lejere, Rosie si Jason au intrat in incinta aeroportului tinandu-se de mana, lasand sa se inteleaga ca relatia lor este foarte puternica, chiar daca nu petrec prea mult timp impreuna din cauza proiectelor profesionale in care sunt implicati. 

Iubita lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, care a reusit sa dea lovitura si in lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populara dupa aparitia din Transformers, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox, dar si in Mad Max: Fury Road.

 "Am fost norocoasa de-a lungul carierei. Modeling-ul este o industrie predominent a femeilor, iar asta reprezinta un avantaj. Ma pot descrie drept o feminista. Cred in drepturile egale si in ideea ca femeile pot face tot ceea ce isi doresc", a declarat Rosie intr-un interviu pentru HuffPost Live.

related posts

Modifică setările cookies