Fosta iubita a lui Johnny Depp, la bratul unui alt miliardar. Amber Heard si Elon Musk, surprinsi de paparazzi


A fost casatorita 15 luni cu ravnitul actor Johnny Depp, iar acum are un nou iubit putreb de bogat. Viata amoroasa a frumoasei Amber Heard naste controverse, in timp ce actrita pare din ce in ce mai indragostita de Elon Musk.


Fosta sotie a "piratului din Caraibe" a solicitat divortul si a iscat un intreg scandal, care a ocupat primele pagini ale publicatiilor internationale saptamani la rand. La nici doi an de la casnicie, Amber si Depp au luat-o pe cai separate, blonda acuzandu-l pe actor ca ar fi fost violent atat fizic cat si verbal. Blonda a mai spus ca a trait in teroare cat a fost sotia starului si ca se teme pentru viata ei cand se gandeste la clipele de groaza prin care a trecut.


De cealalta parte, reprezentantii lui Johnny sustin ca tanara minte si ca face aceste acuzatii pentru ca vrea sa obtine cel putin jumatate din averea lui de 40 de milioane de dolari. Divortul s-ar fi finalizat cu Johnny cedand suma de 5,5 milioane de dolari in favoarea fostei sale sotii.

Acum totul este istorie pentru Amber Heard, care pare indragostita lulea de inventatorul Tesla Motor, Elon Musk. Miliardarul in varsta de 45 de ani este foarte atent si tandru cu frumoasa blonda, fotografiile surprinse de paparazzi aratand ca acesta i-a cedat inclusiv sacoul sau iubitei, pe care de altfel o plimba in vacante scumpe si alaturi de care petrede timp in compania celor 6 copii ai sai.

FULLSCREEN
Fosta iubita a lui Jhonny Depp, la bratul unui alt miliardara. Amber Heard si Elon Musk, surprinsi de paparazzi
  • /

related posts

Modifică setările cookies