Fosta lui Bieber, aparitie provocatoare la 18 ani. Cum arata perechea de incaltaminte care ii transforma complet tinuta


Este una dintre cele mai discutate foste iubite ale lui Justin Bieber si cea pentru care cantaretul a intrat in dispute chiar si cu dragostea vietii lui, Selena Gomez. Chiar daca acum nu mai sunt impreuna, este clar ca Sofia Richie devine mai sexy pe zi ce trece si Justin ar putea sa regrete decizia luata, la vedere ultimelor imagini.


Desi Sofia aspira probabil sa fie urmatoarea aparitie din lumea modellingului, deocamdata paseste timid spre un ideal de acest fe,  intr-o varianta adolescentina. :) Insa tanara are stil, atitudine si calitatile fizice necesare care sa o ajute sa evolueze in aceasta industrie.

Desi Sofia a mai avut aparitii ce pot fi catalogate ca sexy, de data aceasta s-a depasit pe sine si a imbracat o tinuta pe care o vedem la dive pline de incredere in propria persoana. Bluza si fusta, ambele scurte, din satin de culoare roz prafuit, jacheta din fas negru si, piesa de rezistenta, cizme lungi pana deasupra genunchiului. Partea cea mai importanta a tinutei, incaltamintea, a avut varful decupat si a parut sa fie facuta mai degraba din snururi impletite intre ele, doar de dragul fashionului.


Choker-ul cu pietricele argintii i-a completat tinuta, care pare sa fi continut toate elementele atat de la moda in ultima perioada, iar rezultatul este unul cat se poate de bun, potrivindu-i-se destul de bine tinerei de 18 ani.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies