Fosta membra a trupei Pussycat Dolls, marturisiri socante: "Nu eram o formatie de fete, ci o retea de prostitutie!"


Una dintre membrele formatiei Pussycat Dolls, Kaya Jones a facut o acuzatie exploziva pe pagina sa de Twitter.


Kaya Joens s-a alaturat celebrei formatii in anul 2003 si a renuntat doi ani mai tarziu. Dupa tragicul eveniment din Las Vegas, unde au murit impuscati 58 de oameni, Kaya a dezvaluit niste informatii incredibile la adresa trupei Pussycat Dolls. Ea sustine ca grupul din care a facut parte este legat de o retea de prostitutie, iar managerii si diretorii trupei le abuzau si profitau de ele. 

Conform DailyMail, Kaya a sustinut ca erau platite 500$ pe saptamana in timp ce erau abuzate si folosite. Aceste acuzatii erau valabile pentru toate fetele ce faceau parte din formatie, incluzand-o si pe faimosa cantareata Nicole Scherzinger. 

“Acesta este adevarul. Nu am fost intr-un grup de fete. Am fost intr-o retea de prostituie. Ah, se intampla sa cantam si sa fim faimoase, in timp ce oamenii care ne detineau castigau milioane de dolari pe urma noastra. Cat de rau a fost? Suficient de rau, deoarece m-am indepartat de visele mele si de contracte in valoare de 13 milioane de dolari. Stiam ca vom fi numarul 1.” a scris Jones. 


 

Fondatoarea Pussycat Dolls, Robin Antin, a comentat ca acuzatiile aduse de Jones sunt: “dezgustatoare si niste minciuni ridicole”. 

FULLSCREEN
Fosta membra a trupei Pussycat Dolls, marturisiri socante: "Nu eram o formatie de fete, ci o retea de prostitutie!"
  • /

related posts