Fosta sotie a lui Donald Trump, aparitie sexy la un show de dans. Cat de bine arata mama lui Tiffany Trump, la 53 de ani


Marla Maples, cea de doua sotie a lui presedintelui Americii si mama lui Tiffany Trump, impresioneaza cu forma sa fizica la Dancing With The Stars, editia italiana.


Dupa ce anul trecut a facut furori in editia americana a emisiunii de dans, acum Marla Maples isi etaleaza talentele de dansatoare si in Italia.

Invitata speciala in editia italiana a Dancing With The Stars, Marla a aratat spectaculos in tinutele purtate si a aratat cateva miscari de dans impresionante.

Marla Maples si Donald Trump si-au inceput relatia in 1989, s-au casatorit in in '93 si au divortat in '99. La nunta lor au avut peste 1000 de invitati. Cei doi au impreuna o fiica, pe Tiffany.

"Am o viata nemaipomenita, afacerile merg grozav, am o iubita frumoasa, o sotie frumoasa, toate sunt grozave. Viata e o cutie cu bomboane de ciocolata!", spunea Donald Trump in perioada in care era casatorit cu Marla.

Donald Trump si Marla Maples au divortat cand Tiffany avea doar cinci ani. Fata a ramas in custodia mamei sale, iar cele doua s-au mutat in California, dar Tiffany a mentinut o relatie apropiata cu tatal sau si spera sa-i calce pe urme in domeniul afacerilor.

related posts

Modifică setările cookies