Fosta soție a lui Johnny Depp, cu sânii la vedere. Cât de sumar s-a îmbrăcat!


Fosta soție a lui Johnny Depp a fost surprinsă de paparazzi în timp ce face curat într-un garaj. Actrița purta o rochie atât de sumară încât a fost doar o chestiune de timp până când paparazii au reușit să facă o fotografie în care i se văd sânii.

Tag-uri: #Amber Heard

Canicula pare să o fi răpus și pe Amber Heard, care a fost surprinsă recent de paparazzi îmbrăcată foarte sumar, cu sânii la vedere. Vedeta făcea curat în garaj și purta doar o rochie lungă, foarte decupată, fără nimic pe dedesubt, iar în momentul în care s-a aplecat să ia o cutie de jos, a rămas cu sânii descoperiți.


 

عکس های جدید امبر هرد بازیگر در لس آنجلس #amberheard #actor #losangeles #la

A post shared by sabzehh (@sabzehh) on


 

Amber Heard. #amberheard #beautiful

A post shared by Mundão Geek (@mundaogeek) on


Amber și Johnny Depp au fost căsătoriți timp de doi ani, dar au divorțat cu scandal în 2017. Actrița a rămas cu o avere de 7 milioane de dolari în urma separării, iar de atunci s-a iubit cu Elon Musk și cu  Vito Schnabel, care a avut o relație de trei ani și cu Heidi Klum.În ceea ce privește planul profesional, pe 25 august se va lansa cel mai nou film în care a jucat. "London Fields" este un thriller captivant care spune povestea personajului Nicola Six (interpretat de Amber), o tânăra care are o premoniție despre cum o să fie ucisă. Ea începe trei relații știind că unul dintre bărbați va fi cel care o va ucide.

related posts

Modifică setările cookies