Fosta sotie a lui Michael Jackson, in lacrimi. Ce marturisire emotionanta a facut despre Regele Pop


Desi mult indragitul Michael Jackson a murit in anul 2009, la varsta de doar 50 de ani, procesul pentru gasirea celor care se fac vinovati pentru moartea sa inca nu s-a incheiat.


Zilele trecute a fost chemata in fata juratilor fosta sa sotie, Debbie Rowe, care pare ca este unul din martorii cheie ai procesului. In timpul marturiei, Rowe a izbucnit de cateva ori in lacrimi si ii acuza neincetat pe cei doi doctori care s-au ocupau in ultimele luni ale vietii de marele artist, doctorul Steven Hoefflin, dar si pe fostul sau sef, doctorul Arnold Klein.

Mama biologica a lui Prince si Paris i-a acuzat pe cei doi si a spus ca, din puctul ei de vedere, cei doi sunt singurii vinovati. "Acesti idioti (Hoefflin si Klein) ii faceau in continuu anestezice si nu le pasa deloc de el", a declarat Debbie.

Daca ar fi sa ne luam dupa spusele fostei sotii a cantaretului, se pare ca cei doi au profitat de faptul ca lui Michael Jackson ii era foarte frica de durere si din aceasta cauza ii administrau calmante din ce in ce mai puternice.

Rowe a fost chemata sa depuna marturie din partea inculpatului AEG Live, pe care familia il acuza de faptul ca nu l-a supus unei verificari mai atente pe medicul sau personal, Conrad Murray

related posts

Modifică setările cookies