Fosta sotie a lui Mutu a dat lovitura! Alexandra Dinu va juca intr-un film la Hollywood alaturi de 3 actori celebri


Alexandra Dinu face un nou pas in cariera si ajunge la Hollywood! Fosta sotie a lui Mutu va juca rolul principal feminin in productia cinematografica Bullet Head si va fi iubita unui celebru actor.


Dupa 10 ani de cariera in industria filmului Italian, Alexandra Dinu a dat lovitura la Hollywood si va juca in filmul Bullet Head alaturi de cunoscutii actori Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas. Actrita a obtinut rolul principal feminin in acest thriller, unde va fi iubita actorului Adrien Brody. 


 

Bulgari LA

A post shared by Alexandra Dinu (@alexologia) on


 

A post shared by Alexandra Dinu (@alexologia) on


Filmul va avea premiera pe 8 decembrie, in Statele Unite, iar in cinematografele din Romania va ajunge pe data de 5 ianuarie.De cand s-a mutat in LA, Alexandra Dinu a urcat o noua treapta in cariera, avand ocazia sa lucreze alaturi de nume mari din industria cinematografica. Tot in 2018 se va lansa si filmul Final Score, unde va juca alaturi de Pierce Brosnan. Rolul din acest thriller i-a lansat mai multe provocari actritei, care a fost nevoita sa ia lectii timp de trei luni de Krav Maga pentru a o interpreta cat mai bine pe Tatiana, o criminala cruda si violenta.

related posts

Modifică setările cookies