Fostul soț al lui Meghan Markle s-a căsătorit. Cum arată noua lui mireasă


Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, s-a căsătorit cu o specialistă în nutriție, al cărei tată are o avere de 200 de milioane de dolari.


Weekendul trecut, producătorul de film Trevor Engelson (41 de ani) s-a căsătorit cu Tracey Kurland (32 de ani) în cadrul unei ceremonii intime, la Los Angeles. 

Citește și: Iată de ce Meghan Markle a devenit rapid un fashion icon. Cum a apărut la un eveniment sportiv

Acesta a cerut-o de soție pe iubita sa în luna iunie - la câteva zile după ce fosta sa soție, Meghan Markle (37 de ani), i-a jurat credință veșnică prințului Harry. ”A fost o ceremonie nepretențioasă, intimă - complet diferită de nunta fabuloasă a lui Meghan cu Harry în Anglia”, a declarat un invitat pentru DailyMail. 

Engelson și Meghan s-au cunoscut în 2004, înainte ca ea să devină cunoscută grației rolului din serialul ”Suits” și au avut o relație de șase ani de zile înainte de a-și pune pirostriile în Jamaica, în 2011.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) on

Aceștia au divorțat doi ani mai târziu, invocând diferențe ireconciliabile. 

După nuntă, Trevor Engelson a postat fotografii pe contul său de Instagram, precizând, la secțiunea ”comentarii”: ”Cel mai norocos tip pe care-l știu”.

Petrecerea de nuntă s-a ținut lângă o piscină, având decorațiuni în stil mexican și un tequila bar. ”Mirele și mireasa păreau îndrăgostiți și foarte fericiți împreună. Li s-a potrivit perfect decorul”, a mai spus sursa citată pentru DailyMail.

Vedeți în galeria de mai jos cum arată noua mireasă a lui Trevor Engelson. 

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Fostul soț al lui Meghan Markle s-a căsătorit. Cine este noua lui parteneră
  • /

related posts