FOTO Priyanka Chopra și Nick Jonas au petrecut trei zile și trei nopți la nunta lor cu specific indian


Actrița indiană Priyanka Chopra și cântărețul american Nick Jonas și-au legat destinele pe viață în acest weekend, în cadrul unor ceremonii fastuoase care au avut loc în India.


Priyanka Chopra și Nick Jonas au avut o nuntă ca-n povești în acest weekend, presărată cu ceremonii și tradiții indiene pe care cei doi le-au solicitat în mod special. Mirii au ajuns în Jodhpur (India) încă de miercuri pentru a se pregăti pentru o serie de ritualuri specifie locului și religiei hinduse. Vineri, cei doi au participat la Mehndi, un ritual specific Indiei care constă în pictarea mâinilor și picioarelor cu pastă de turmeric sau cu soluție henna.

Sangeet este o altă tradiție indiană pe care cei doi miri și-au dorit-o în zilele de dinaintea nunții. Ritualul implică muzică și dans și îi aduce laolaltă pe membrii celor două familii, care au prilejul să se cunoască și să se bucure de uniunea tinerilor.

FOTO: Instagram/Twitter

Sâmbătă, Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au cununat religios la Palatul Umaid Bhawan din Jodhpur, iar ceremonia a fost oficiată de tatăl mirelui, Kevin Jonas Sr, care este pastor. În ciuda faptului că palatul este hindus, ceremonia religioasă a fost una creștină, la solicitarea mirilor. La câteva ore de la eveniment, Priyanka și Nick au făcut publice câteva fotografii de la ceremoniile de dinaintea nunții.

Îi putem vedea pe cei doi purtând straie indiene, specifice zonei și evenimentului: un veșmânt multicolor (sherwani) din mătase, creat de unul dintre cei mai apreciați designeri din India, pentru mireasă, și o tunică din bumbac (Bakhiya Kurta), pentru mire. Cei doi au purtat aceste ținute vineri, în timpul ritualurilor de dinainte de nuntă.

Petrecerea a avut loc duminică în curtea palatului din Jodhpur. La eveniment a participat câteva sute de apropiați, membri ai celor două familii și celebrități din anturajul celor doi. Seara, palatul a fost lumina de un intens foc de artificii care a putut fi văzut de la câțiva kilometri depărtare.

Priyanka Chopra (36 de ani) și Nick Jonas (26 de ani) formează un cuplu din 2017. Primul care a făcut pasul în relația lor a fost cântărețul, care i-a trimis un mesaj pe Twitter, în septembrie 2016. Actrița i-a răspuns imediat: „Echipa mea poate să vadă asta. De ce nu-mi trimiți sms?”. 

După o serie de întâlniri „ca între prieteni”, cei doi au făcut pasul cel mare și și-au oficializat relația, pe Instagram. În iunie 2018, cei doi au fost să-i cunoască pe părinții celuilalt, pentru ca în iulie 2018 Nick să o ceară de soție. Priyanka Chopra a avut nevoie de 45 de secunde ca să spună DA.

Priyanka Chopra și Nick Jonas au împreună o avere estimată la 41 de milioane de dolari. 

  • FOTO Priyanka Chopra și Nick Jonas au petrecut trei zile și trei nopți la nunta lor cu specific indian
Modifică setările cookies