Iubitul Elenei Udrea, mesaj emotionant pe Facebook, cu fetița în brațe. Ce i-a transmis partenerei lui, reținută de Interpol


Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea a publicat pe Facebook o nouă fotografie cu fetița care s-a născut în urmă cu două săptămâni. 


"Există locuri în INIMĂ ❤️ despre care nici macar nu stii că există, până când nu iubești un copil ???? Dor de Mami..." este  mesajul emoționant  dintr-o nouă postare pe Facebook a iubitului Elenei Udrea. 


În imagine, Adrian Alexandrov o ține în brațe pe fetița nou născută, care doarme cu capul pe umărul tatălui său. Pe 5 octombrie, imediat după reținerea partenerei sale, logodnicul Elenei Udrea a mai publicat pe Facebook prima fotografie în care apare împreună cu fostul ministru și cu fetița lor. 
 

"Am ales să fac această postare, cu Elena și fetiță noastră Eva Maria, în semn de mulțumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susținere și încurajare. 

Trecem prin momente dificile, și tot ce ne dorim este că micuța noastră, un suflet nevinovat... să nu fie ținută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea.

Elena este o femeie puternică, și va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea și pentru fetiță noastră.

PS: Îmi este greu să înțeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacție în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni, din brațele mamei.", scria vineri Adrian Alexandrov.


 

FULLSCREEN
Fotografia emoționantă cu fetița Elenei Udrea, publicată de logodnicul ei pe Facebook:" Dor de mami.."
  • /

related posts

Modifică setările cookies