Fotografiile care fac înconjurul lumii. Motivul pentru care femeile plinuțe au defilat prin Paris în lenjerie intimă


Turnul Eiffel din Paris a prins culoare zilele astea. Mai multe participante ale sexului frumos au defilat dezbărcate în urmă unui show de modă numit "Body Positive".

Tag-uri:

Manifestarea a fost un semnal de alarmă faţă de stereotipurile impuse în industrie. Aproximativ 40 de modele au defilat, duminică, pe o ploaie rece, îmbrăcate în cămăşi de noapte transparente, ciorapi şi lenjerie intimă, sub sloganul "Trupul meu este frumos". La eveniment au participat femei diverse, supraponderale, minione şi mai în vârstă.

GALERIA FOTO MAI JOS

Câteva dintre modele au purtat aripi albe, amintind astfel de celebrii "îngeri" ai casei de modă americane Victoria's Secret.

Organizatoarea evenimentul este Georgia Stein, un model plus size în vârstă de 32 de ani care a declarat că vrea le ajute pe acele "femei care nu au o părere bună despre propria persoană şi, în consecinţă, intră în depresie".
 

Franța nu este prima țară care susține o astfel de mișcare. Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii organizează anual astfel de evenimente. 

FULLSCREEN
Fotografiile care fac înconjurul lumii. Femei plinuțe care defilează pe străzile din Paris și luptă împotriva stereotipurilor
  • /

related posts