Fotomodel american bătut de un boxer rus: “Am cicatrice până în ziua de astăzi”


În urmă cu aproximativ doi ani, presa din întreaga lume nota că fotomodelul american Jamie Frontz a refuzat avansurile pe care i le făcea pugilistul rus Serghei Kovalev, iar acesta din urmă a atacat-o din această cauză.


Potrivit celor de la Daily Mail, fostul campion mondial la box a fost arestat la un an după tristul incident, după care a fost eliberat, deoarece procesul încă este pe rol. Din câte se pare, Jamie Frontz îi cere daune de 8 milioane de dolari lui Serghei Kovalev, deoarece a rămas cu sechele și cu urme fizice.

La începutul aestui an, procesul celor doi a avut un nou termen, iar fotomodelul american a vorbit cu jurnaliștii de la TMZ, oferind detalii despre momentul în care a fost bătută de boxer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Frontz???? (@prettypinkacres) on

“Când m-a lovit, nasul pur și simplu mi-a explodat, era sânge peste tot în cabină. Pe toți pereții, pe covor. Am simțit atât de multă durere, încât am cicatrice până în ziua de astăzi pe mâini și brațe. Nu știu cum m-a lovit, dar simțeam nevoia să mă scarpin încontinuu, până am făcut rană. Doctorii și-au dat seama într-un final ce se petrece cu gâtul meu. Lovitura îmi deplasase o vertebră, ceea ce îmi provoca mâncărimi pe brațe. Am fost nevoită să mă operez la coloană, am trei cicatrice pe gât, am o placă de metal și patru șuruburi în gât, după care am fost nevoit să îmi reconstruiesc nasul”, a spus Jamie Frontz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Frontz???? (@prettypinkacres) on

Presa din SUA notează că Jamie Frontz și Serghei Kovalev s-au înțeles până la urmă asupra sumei de 650.000 de dolari drept daune, însă sportivul riscă să petreacă și patru ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat.

foto: Instagram Jamie Frontz

Vezi și: Giany povesteste propria lui versiune pentru o bataie

related posts

Modifică setările cookies