Frantuzoaica "Wonder Woman", aparitie incendiara pe o plaja in Miami. Ce au surprins paparazzi


O cheama Tao Wickrath si este vanata constant de paparazzi, oriunde s-ar afla. Fie ca iese la shopping sau ca isi broneaza formele voluptoase, frantuzoaica poreclita "Wonder Woman" atrage atentia cu formele sale apetisante.


Se spune despre ea ca este combinatia ideala intre vedeta cu cel mai apetisant posterior - Jennifer Lopez - si cea cu cel mai sexy bust natural - Emily Ratajkowski. Tao Wickrath a dovedit ca sta excelent la ambele capitole.

Tao Wickrath a demonstrat inca o data ca isi merita pe deplin supranumele de "Wonder Woman." A intors toate privirile pe o plaja din Miami, unde a ales sa poarte un costum de baie intreg, rosu neon. Sex-simbolul francez si-a aratat sanii naturali in toata splendoarea si corpul bronzat.

Modelul de costum de baie cu fermoar, asezat strategic in zona sanilor, i-a pus in evidenta decolteul generos, dar si spatele sexy, frumos arcuit.

Paparazii nu au ratat ocazia de a o surprinde iesind din apa, ipostaza care aduce aminte cu succes de celebrul film Baywatch. 

related posts

Modifică setările cookies