Frantuzoaica "Wonder Woman" intr-un bikini minuscul. Motivul pentru care paparazzii i-au facut sute de poze de la spate


O frantuzoaica aparent anonima a reusit sa straneasca, in ultimele luni, curiozitatea si interesele tabloidelor americane si britanice. Tao Wickrath a ajuns o adevarata tinta pentru paparazzi, iar cand o vedem in costum de baie nici nu e greu de inteles motivul pentru care acestia o vaneaza la fiecare aparitie.


La cea mai recenta aparitie a sa pe plajele din Miami, Tao nu a putut fi ignorata nici de colegii de sezlong si nici de catre paparazzi. Frantuzoaica se mandreste cu forme sexy si voluptoase, pe care si le-a pus in valoare cu un costum de baie albastru in doua piese.

Tao Wickrath a defilat fara nicio retinere in fata paparazzilor, care au fotografiat-o din toate unghiurile. Tanara a ales un costum destul de neincapator pentru formele sale generoase.

Se spune despre ea ca este combinatia ideala intre vedeta cu cel mai apetisant posterior - Jennifer Lopez - si cea cu cel mai sexy bust natural - Emily Ratajkowski. Tao Wickrath a dovedit ca sta excelent la ambele capitole.

Unele persoane spun despre ea ca ar avea trupul perfect pentru "Wonder Woman" si ca asa ar fi trebuit sa arate actrita israeliana Gal Gadot, in productia cinematografica.

related posts

Modifică setările cookies