Fratele cel mare din Jonas Brothers va deveni tata. Cum arata sotia lui, Danielle, in ultimul trimestru de sarcina


Succesul pe care l-a avut formatia Jonas Brothers i-a propulasat pe Kevin, Joe si Jonas in topul celor mai doriti barbati din lume. Dintre toti, singurul "luat" este Kevin, care nu doar ca are o sotie superba, ci se pregateste sa devina ins curt timp tata.


Daca Nick si Joe inca mai copilaresc, fiind implicati in relatii stabile de putina vreme, Kevin traieste o poveste de dragoste ca-n povesti alaturi de Danielle (26 de ani), cea cu care s-a casatorit din decembrie 2009.

Cei doi s-au intalnit in 2007, intr-o vacanta in Bahamas, iar de atunci sunt impreuna. Relatia lor este cu atat mai frumoasa si mai puternica, cu cat in iulie Kevin si Danielle au anuntat ca asteapta primul lor copil, o fetita pe care intreaga familie Jonas o asteapta cu sufletul al gura.

De atunci, cei doi nu ezita nici o clipa sa se mandreasca cu faptul ca vor deveni parinti, la fiecare eveniment la care participa, aratand cat de bucurosi sunt.

"Sot, frate. In curand, tata", a fost mesajul postat de Kevin atunci cand a anuntat ca el si Danielle vor deveni parinti. Cinci luni mai tarziu de la marele eveniment, artistul si frumoasa lui sotie au organizat deja baby shoer-ul primului lor copil, ambii aratand fantastic.

Cea care a atras toate privirile a fost, desigur, Danielle, care e intr-o forma de milioane chir daca e in al treilea trimestru de sarcina. Iata cele mai recente poze cu fericitul cuplu:

FULLSCREEN
Fratele cel mare din Jonas Brothers va deveni tata. Cum arata sotia lui, Danielle, in ultimul trimestru de sarcina
  • /

related posts