"Frumoasa si Bestia" se transforma in film! Cum arata actorii care vor da viata acestor personaje indragite Disney


In urma cu numai cateva luni, cei de la Disney au anuntat ca pregatesc o noua productie de senzatie pentru iubitorii de animatii clasice: filmul live action "Frumoasa si Bestia". Mai nou, ei au lansat si trailer-ul spectaculos!


Filmarile pentru "Frumoasa si Bestia" au inceput deja, iar faniii abia au asteaptat sa afle detalii. Dupa lansarea trailer-ului, ei au avut ocazia sa vada pentru prima data o frantura din lumea lui Belle si a Printului ei.

Frumoasa Emma Watson, care este eroina peliculei, apare putin in secvente, iar Bestia poate fi auzita in fundal. "Acest personaj inseamna enorm, am crescut cu aceasta poveste si sunt atat de fericita" a scris actrita care a devenit celebra in Harry Potter.

In urma cu numai cateva luni, s-a confirmat si faptul ca actorul Luke Evans, cel care a jucat rolul principal in "Dracula Untold", va fi fiorosul Gaston, iar Bestia e Dan Stevens, pe care fanii serialului "Downton Abbey" il stiu foarte bine.

Din distributie mai fac parte si alte nume importante din lumea filmului, precum Ian McKellen, Emma Thompson, Josh Gad, Stanley Tucci, Ewan McGregor si Kevin Kline.

Potrivit procinema.ro, proiectul "Frumoasa si Bestia" se inscrie intr-o serie de productii similare ale Disney, care au recreat live-action cele mai cunoscute filme de animatie ale studiourilor. Cea mai recenta pelicula ,"Cartea junglei", in regia lui Jon Favreau, a facut incasari uriase si a cucerit publicul din intreaga lume, semn ca orice proiect live action produs de Disney ii recucereste iremediabil pe fanii genului.

  • Frumoasa si Bestia se transforma in film! Cum arata actorii care vor da viata acestor personaje indragite Disney

related posts

Modifică setările cookies