Frumoasa si uriasa. Cati centimetri le despart pe Eva Longoria si Karlie Kloss, care s-au pozat impreuna la un eveniment


Nu mai e un mister pentru nimeni faptul ca Eva Longoria e una dintre minionele sexy de la Hollywood. Desi ea nu se incadreaza in dimensiunile standard de model, are o multime de prietene in lumea modei.


Eva Longoria s-a intalnit la un eveniment monden cu una din cele mai bune prietene ale sale, Karlie Kloss. Cele doua le-au oferit fotografilor cateva cadre pe cinste cand s-au asezat una langa cealalta si au pozat pe covorul rosu, lasand sa se vada cu ochiul liber ce diferenta de inaltime e intre ele.

Eva masoara 1.57m, in timp ce Karlie e unul din cele mai inalte topmodele, avand 1.87m. Daca punem si tocurile la socoteala, intre cele doua e o diferenta de peste 30 de centimetri, ceea ce s-a vazut clar pe covorul rosu de la L’Oréal Women of Worth Awards.

Interesant este ca, desi in poze si la televizor Eva pare la randul ei inalta ca un supermodel, in realitate nu are un corp de podium, asa cum s-ar putea crede. Insasi actrita a glumit putin pe seama aceasta si, in timp ce prietena ei, Karlie, acorda un interviu, s-a ascuns in spatele ei si s-a prefacut ca nu e vizibila pentru paparazzii.

FULLSCREEN
Frumoasa si uriasa. Cati centimetri le despart pe Eva Longoria si Karlie Kloss, care s-au pozat impreuna la un eveniment
  • /

related posts

Modifică setările cookies