Frumusețe de abanos! O „panteră” din Swaziland ne taie răsuflarea


Tag-uri: #Erika Seyama #sexy

În această săptămână a început la Napoli a 30-a ediție a Universiadei de vară, un fel de Olimpiadă rezervată tinerilor sportivi (maxim 28 de ani) și care, în același timp, sunt înscriși la o instituție de învățământ superior sau au o diplomă de student luată în anul anterior.

Ca de obicei, în cadrul festivității de deschidere a avut loc defilarea națiunilor participante, momentul cel mai atractiv venind atunci când în arenă a pătruns micuța delegație a regatului Eswatini (fosta Swaziland), o micuță țară din sudul Africii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Napoli for the love for me and my country????????????

A post shared by Erikah (@erikah_seyama) on

Astfel, cei peste 40.000 de spectatori napoletani au rămas înmărmuriți la apariția purtătoarei de drapel, o atletă specializată în săritura în înălțime. Cu un zâmbet angelic și extrem de dezinvoltă, Erika Seyama a „topit” întreaga asistență, ea câștigând deja titlul neoficial de Miss a competiției. De asemenea, imaginile cu „pantera neagră” din Swaziland s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare, acolo unde sportiva și-a atras o mulțime de admiratori, care au comparat-o cu Naomi Campbell.

Erika Nonhlanhla Seyama are 25 de ani și e campioană a Africii la săritura în înălțime, succes repurtat în 2018, iar recordul său personal e de 1,83 metri. În paralel cu practicarea sportului de performanță, Erika e studentă la o universitate tehnică din Pretoria, fapt care i-a dat dreptul să participe la Universiadă.

related posts

Modifică setările cookies