Frumusetea ei face inconjurul internetului, de la aparitia in videoclipul lui Bieber. Cum arata Xenia Deli nemachiata


Fotografiile ei fac inconjurul internetului, dupa ce Justin Bieber a transformat-o intr-una dintre cele mai faimoase moldovence. Xenia Deli a devenit celebra pe internet si a fost comparata de nenumarate ori cu cele mai mari modele ale lumii, frumusetea ei fiin imposibil de contestat.


Pagina sa de Instagram a fost insa luata cu asalt in monentul in care moldoveanca s-a casatorit cu un om de afaceri din Egipt, in varsta de 62 de ani, desi ea are doar 27 de ani. Nunta lor a fost urmarita de sute de mii de followeri, fiecare clip sau fotografie postata fii comentata atat de tinere ca aspira la o viata ca Xeniei, dar si de cele care contesta relatia ei cu un barbat atat de in varsta.

Parca pentru a pune capat tuturor discutiilor pe baza frumusetii sale, Xenia s-a fotografiat complet nemachiata si cu parul ciufulit, postand apoi imaginea pe internet. Fotografia a adunat zeci de mii de aprecieri in timp record, iar fanii sai au fost incantati ca o pot vedea si fara machiajul impecabil pe care il poarta zi de zi sau hainele scumpe si luxoase.

Imaginea este dovada clara a faptului ca desele comparatii cu frumuseti ca Miranda Kerr sau Mila Kunis nu sunt deloc eronate, Xenia avand un ten imepecabil, buze pline fara ajutorul operatiilor estetice si ochi verzi care pot cuceri orice barbat.

 

????????????

A photo posted by Xenia Deli (@xeniadeli) on


 

Beautiful memories last forever ????❤️????❤️????❤️

A photo posted by Xenia Deli (@xeniadeli) onrelated posts

Modifică setările cookies