Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. Al doilea popas – Republica Dominicană


Corina Caragea continuă periplul ei prin lumea largă în căutarea frumuseților feminine autentice, iar următoarea destinație e Republica Dominicană. Urmați-o în călătoria ei inițiatică în acest loc mirific, care are o însemnătate aparte pentru prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV.


În prima parte a călătoriei ei, Corina Caragea ne-a dezvăluit-o pe Monica Moon, o bloggeriță de 31 de ani din Coreea de Sud. Periplul ei în căutarea frumuseții continuă cu un popas în Republica Dominicană, unde a consemnat prima ei experiență exotică.

 „Acolo am ales să sărbătoresc un prag important în viața mea – 30 de ani. Îmi amintesc că mă uitam fascinată la pielea femeilor, perfect întinsă și bronzată, la părul lor lung, des și negru și, la un moment dat, chiar făceam concurs cu prietenii mei – care ghicește vârsta locanicilor, căci era tare greu să le vezi anii pe față. M-am întors cu bagajul plin de ulei de cocos, cu rom și alte siropuri să îmi prepar acasă cocktailurile pe care le savuram pe plaja din Caraibe, dar și măștile cosmetice pe care le foloseau femeile din Republica Dominicană”, spune Corina Caragea pe blogul ei, unde a început un jurnal de călătorie pe care ne invită să-l urmărim.

Azi ne-o prezintă pe Darilyn, o tânără avocat si antreprenor nascută în Dominicană, dar cu domiciliul stabilit la Madrid. Are 33 de ani și cu greu îi ghicești vârsta, după cum mărturisește prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV. Haideți să o cunoaștem pe Darilyn, care ne dezvăluie câteva obiceiuri de frumusețe din țara ei!

Care este cel mai sexy atu al femeilor din țara ta? 

„Zâmbetul nostru. Avem întotdeauna zâmbetul pe buze, indiferent de situație sau circumstanță, femeile din Republica Dominicană sunt recunoscute ca fiind vesele și blânde”.

Un secret de frumusețe, un ingredient minune pe care femeile din țara ta îl folosesc 

„În Republica Dominicană știm că dacă vrei să fii sănătoasă și să strălucești, totul pornește de la nutrienții potriviți. Părul meu creț este de obicei uscat, așa că îi aplic o mască cel puțin o dată pe săptămână, mască formată din maioneză, avocado și ulei de măsline. O las să acționeze 25 de minute. După ce spăl părul și îl coafez puțin, văd rezultatele ei imediat”.

Completează propoziția: Ești frumoasă atunci când… 

„Când mă trezesc dimineața și fiul meu îmi zâmbește fericit”.

Citiți mai multe despre Darilyn pe corinacaragea.ro.

related posts

Modifică setările cookies