Frumusetea nu are varsta. Playboy le-a cerut unor modele din anii '80 sa recreeze copertele din acea perioada


Editia americana a revistei Playboy a vrut sa demonstreze ca frumusetea nu are varsta si a rugat cateva modele care au pozat pentru ei in anii '70 si '80 sa recreeze copertele acelor vremuri. Rezultatul? La fel de sexy si 30 de ani mai tarziu!

Tag-uri: #Playboy #pictorial

"Odata ce ai ajuns iepuras Playboy, esti iepuras pe viata", este deviza lui Hugh Hefner. Aceasta este si ideea pe care merge si revista Playboy intr-o serie unica de pictoriale. 

Modelele anilor '70, '80 si '90 au aratat ca sunt in continuare femei sexy, in ciuda trecerii anilor. Acestea au recreat copertele sexy care le-au facut celebre in perioada aceea.

"Cand am pozat pentru prima oara in Playboy, a fost un pic de controversa, pentru ca eram prima femeie de origine afro-americana desemnata "Playmate of the Year", isi aminteste Renee Tenison, care a aparut pe coperta Playboy in 1990.

Si Candace Collins, Playmate-ul anului 1979, isi aminteste cu placere de acea perioada. "Imi dau seama abia acum cat de speciale erau acele fotografii si am fost foarte, foarte norocoasa sa fac parte dintr-o asemenea elita".

Vezi toate imaginile AICI.

related posts

Modifică setările cookies