Frumuseti care au suferit de boli cu transmitere sexuala si nu au recunoscut niciodata


Bolile nu le ocolesc nici pe vedete, cu atat mai putin cele cu transmitere sexuala, care se raspandesc atat de repede si pe care nimeni nu le-ar recunoaste vreodata. Iata un top al celor mai frumoase vedete care s-au confruntat cu aceasta problema delicata, realizat de site-ul AllWomenStalk.com.


Potrivit editorilor de la AllWomenStalk.com, Jessica Alba s-a ales de la fostul ei iubit, Derek Jeter, cu herpes genital, o boala destul de cunoscuta in randul celor transmise pe cale sexuala. Se pare insa ca nimeni nu ar recunoaste-o niciodata, pentru ca pe cat este de comuna, pe atat este de jenanta, mai ales pentru o femeie.

Pamela Anderson a fost diagnosticata in anul 2003 cu hepatita C, o boala hepatica ce afecteaza in principal ficatul, de care se face responsabil Tommy Lee, partenerul ei de la acea vreme, conform aceleasi surse. Daca la acel moment prezumtiile medicilor cu privire la boala ei erau destul de grave, in momentul de fata actrita se simte mai bine ca oricand si face progrese notabile.

Despre Victoria Beckham a iesit un alt secret la iveala, conform editorilor AllWomenStalk, si anume ca sufera de o boala cu transmitere sexuala, pe care a dobandit-o chiar de la sotul ei. La randul sau, David se pare ca s-a pricopsit cu un herpes genital de la una din fostele lui partenere.

Se pare ca herpesul genital este in mare voga in randul vedetelor, de vreme ce si Paris Hilton se gaseste pe lista celor infectate cu aceasta boala. Conform aceleasi surse, in momentul diagnosticarii jurnalistii de tabloid americani au gasit o reteta emisa pe numele ei, in care i se recomanda un tratament pentru aceasta afectiune.

Si Lindsay Lohan se afla pe lista vedetelor cu herpes genital, conform AllWomenStalk, ceea ce nu este tocmai suprinzator, mai ales avand in vedere istoricul ei in materie de parteneri sexuali sau de relatii amoroase.

Nici Britney Spears nu reprezinta vreo exceptie de la cea mai populara boala cu transmitere sexuala, herpesul genital. Potrivit site-ului american, vedeta a fost diagnosticata cu aceasta afectiune dupa perioada ei de colaps total, cand era de nerecunoscut atat pe plan profesional, cat si personal.
 

related posts

Modifică setările cookies