"Frumusica", pe vremea cand nu era tocmai frumoasa. Cum arata Julia Roberts inainte sa-si faca rinoplastie


A fost multa vreme una dintre cele mai bine platite actrite din Cetatea Filmului si a fost mereu fruntasa in topurile celor mai frumoase femei din lume. A exista insa o vreme cand Julia nu era tocmai frumusetea din prezent.


Dovada o reprezinta fotografia din albumul de terminare a liceului, cu care actria nu se mandreste.

Motivul este simplu: desi in respectiva imagine Julia are acelasi zambet larg si stralucitor, cu o dantura perfecta, care a consacrat-o pe marile ecrane, nasul vedetei are o lungime considerabil mai mare decat in prezent.

Operatia de corectare a formei nasului a avut loc in anii '90, dupa fulminantul succes de care s-a bucurat cu pelicula "Pretty Woman". Daca revedeti secvente din celebra comedie, veti observa ca nasul Juliei era mai mare atunci decat in peliculele care au urmat.

Cum era si normal, vedeta refuza sa recunoasca ca ar fi apelat la chirurgie plastica pentru a-si corecta nasul. Intrebata de jurnalistii de la "InStyle" ce secrete de frumusete foloseste, Julia a povestit ca se spala pe dinti cu praf de copt, un truc invatat de la bunicul ei.

"Sunt fericita daca am timp sa ma dau cu crema si cu un strugurel de buze. Cand trebuie sa mai imbraci alti trei oameni in afara de tine, trebuie sa renunti la anumite lucruri.", a explicat ea despre viata ei de mama ocupata.

Intrebata ce parere are despre operatiile estetice, Julia a fost diplomata: "Sunt de parere ca trebuie sa faci orice functioneaza mai bine pentru tine. In cazul meu, eu ma bazez pe genele bune si pe multe imbratisari si saruturi de la sotul meu".

Ce parere ai despre look-ul vedetei inainte de rinoplastie? Crezi ca ar mai fi avut acelasi succes daca nu se opera?

FULLSCREEN
"Frumusica", pe vremea cand nu era tocmai frumoasa. Cum arata Julia Roberts inainte sa-si faca rinoplastie
  • /

related posts