Gabriela Cristea, super sexy intr-o rochie mini, care i-a lasat picioarele la vedere. Cu ce silueta firava si-a ingrijorat fanii


Nu mai este pentru nimeni un mister faptul ca prezentatoarea TV a slabit dramatic dupa divortul de partenerul ei, Marcel Toader.


Cu fiecare aparitie publica si televizata insa, Gabriela pare sa fie tot mai firava, semn ca trupul ei inca nu s-a recuperat in urma porblemelor pe care le-a avut in plan sentimental.

Recent, prezentatoarea a fost invitata la evenimentul Harper's Bazaar, unde a impresionat intr-o tinuta dantelata nude, care i-a lasat la vedere picioarele tonifiate si subtiri. Eleganta, rochia i-a pus in evidenta si corpul suplu, alaramandu-i pe unii dintre admiratori si telespectatori.

La capitolul stilizare, Gabi a optat pentru un coc elegant si si-a accesorizat rochia cu un clutch de dimensiuni medii si pantofi nude.

 

Tu ce parere ai despre felul in care arata vedeta TV? Crezi ca ii statea mai bine cu cateva kilograme in plus sa arata perfect acum?

FULLSCREEN
Gabriela Cristea, super sexy intr-o rochie mini, care i-a lasat picioarele la vedere. Cu ce silueta subtire si-a ingrijorat fanii
  • /

related posts