Gafa imensa pe covorul rosu. Ce vedeta a aparut cu un astfel de decolteu la un eveniment important


A fost desemnata de catre o revista de barbati "cea mai sexy femeie din lume", iar formele ei voluptoase i-au asigurat succesul in cariera de model. Daca de obicei Kate Upton impresioneaza cu aparitiile sale provocatoare de pe covorul rosu, de data aceasta tanara a gafat in alegerea vestimentara.


Modelul Kate Upton a vrut sa isi etaleze cel mai de pret atu fizic la un eveniment de fashion care a avut loc in New York, insa  croiala rochiei mulate i-a deformat decolteul. Astfel, sanii vedetei pareau de dimensiuni total diferite, iar efectul vizual nu era tocmai placut.

Invitata la evenimentul organizat de catre revista Harper's Bazaar "Evening of Fantasy Celebrating Icons", Kate Upton putea face o alegere vestimentara mai buna. Rochia bizara in valoare de 3000 de euro, creata de Stella McCartney, nu a avantajat-o pe tanara in varsta de 23 de ani.

Chiar daca nu are o silueta conform standardelor de la Hollywood, Vogue, GQ si Maxim au inclus-o in topul celor mai sexy femei din lume. In ciuda faptului ca nu are o silueta "zero", atat de apreciata in modelling, Kate Upton nu duce lipsa de contracte publicitare si defilari pe podiumurile intrenationale.

In 2012 Kate Upton a devenit unul dintre cele mai cunoscute modele din tanara generatie, totul culminand cu aparitia sa pe coperta Sports Illustrated. Se pare insa ca nu toti ii admira formele apetisante si nici nu ii agreeaza trupul voluptuos. Intrebata daca blonda voluptuoasa are vreo sansa sa prezinte costume de baie pe podium, in cadrul celebrului show anual Victoria's Secret, directorul de casting a fost foarte vehement.

"Domnisoara Upton nu va prezenta niciodata pe podiumul Victoria's Secret. Arata ca una dintre fetele de la pagina 5: e prea blonda si prea grasa, iar fata ei arata ca a unei sotii de fotbalist pe care oricine poate sa o cumpere pentru o noapte", a spus reprezentatul celebrului brand.

Aceste comentarii dure nu i-au impiedicat insa pe cei de la VS sa apeleze la serviciile de model ale lui Kate pentru catalogul lor de lenjerie. Cu alte cuvinte, cu toate ca o resping pentru podium si sustin ca nu detine corpul perfect pentru o prezentare, o platesc totusi pentru a le promova produsele in cataloagele care ajung in casele a milioane de americance. O atitudine putin bizara, nu credeti?

related posts

Modifică setările cookies