Gal Gadot in "Wonder Woman": cum arata alaturi de razboinicele amazoane. Look demn de o zeita in cel mai nou trailer


Nu mai exista indoiala. Gal Gadot are look-ul perfect pentru rolul de super-femeie, iar corpul sau tonifiat si trasaturile exotice o fac sa se incadreze in tiparul eroinelor de benzi desenate!


"Wonder Woman este unul dintre cele mai puternice personaje feminine din toate timpurile si o eroina iubita in universul celor de la DC Comics. Gal este o actrita extraordinara si are niste calitati care o fac perfecta pentru acest rol. Speram ca publicul sa o descopere cu placere pe Gal si sa se bucure de un personaj feminin extrem de iubit" a fost declaratia producatorilor inainte de lansarea trailerului.

Ei bine, actrita care a facut furori si in "Fast & Furious" a impresionat cu adevarat in cele mai noi secvente lansate de Warner Bros. Imbracata in hainele lui Wonder Woman si luptandu-se ca o adevarata amazoana, Gal i-a convins pe internauti sa vada de peste 4 milioane de ori in numai 17 ore trailerul filmului care poarta numele eroinei de benzi desenate.

Amazoana razboinica si femeie minune, Diana Prince aka Wonder Woman e nascuta din lut si e gata sa faca fata oricarui inamic. Personajul face parte din Justice League si poarta cu ea intotdeauna lantul adevarului cu ajutorul caruia ii pedepseste pe raufacatori.

Pentru acest rol au dat probe Olga Kurylenko si Elodie Yung (G.I.Joe: Retaliation) insa zvonurile au luat sfarsit cand Gal Gadot a fost prezentata la San Diego Comic Con drept partenera de lupta a deja celebrilor Batman si Superman, jucati de Ben Affleck, respectiv Henry Cavill.

Lung metrajul "Wonder Woman" se va lansa pe 23 iunie 2017 in cinematografele din intreaga lume.

FULLSCREEN
Gal Gadot in "Wonder Woman": cum arata alaturi de razboinicele amazoane. Look demn de o zeita in cel mai nou trailer
  • /

related posts

Modifică setările cookies