Garcea este mandru nevoie-mare de fiica lui, Ivona. Vezi ce frumoasa este si cat ii seamana


Despre Mugur Mihaescu s-a spus adesea ca nu ar fi suficient de serios, oamenii avand tendinta sa-l judece mai degraba dupa rolurile pe care le-a jucat, nu dupa adevarata lui fire. Daca pe scena e un adevarat comediant insa, acasa atitudinea lui se schimba complet.


Mugur Mihaescu este un tata devotat care ar face orice ca sa ii ofere Ivonei toate lucrurile de care are nevoie. Cu toate ca s-a scris adesea despre relatiile lui extraconjugale si aventurile cu alte femei, Mugur nu a lasat ca zvonurile sa ii afecteze familia si a mentinut o relatie stransa atat cu sotia, cat si cu fiica lui.

Ivona este eleva a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti si, potrivit tatalui ei, este cuminte, invata foarte bine si intentioneaza sa faca o cariera in Medicina, in genetica.

Mai mult decat atat, ca sa isi demosntreze iubirea, Mugur are chiar un tatuaj care reprezinta numele ei in elfa. Intrebat cum o sa reactioneze cand Ivona va fi suficient de mare sa iasa cu baieti, actorul care a dat viata personajelor Leana si Garcea, a spus pentru cancan.ro: “Pai ce ai vrea, sa apara cu fete? Normal ca o sa apara cu baieti. Dar nu cred ca e genul asta. E cumpatata, e cuminte. Invata bine, a terminat prima anul asta”.

Ei, ce zici despre fiica lui Mugur Mihaescu? Cat de tare crezi ca ii seamana?

related posts

Modifică setările cookies