Gemenele anorexice care cantareau 25 de kilograme la 42 de ani. Vezi ce sfarsit tragic au avut


Doua gemene identice din Australia au murit luna trecuta, dupa o lupta de aproape 30 de ani cu anorexia. Ceea ce este surprinzator, insa, este ca surorile nu au murit din cauza tulburarii alimentare.


Potrivit ziarului australian “Herald Sun”, Clare si Rachel Wallmeyer, in varsta de 42 de ani, au murit intr-un incendiu declansat in casa pe care cele doua o imparteau.

Moartea gemenelor Wallmeyer este sfarsitul tragic al unei vieti pline de durere.

10 lucruri despre gemeni pe care trebuie sa le stie orice parinte

In 2004, surorile au aparut la o emisiune australiana pentru a vorbi despre anorexia cu care se lupta inca din adolescenta si care le-a transformat pe amandoua in schelete ambulante.

Cele doua au socat telespectatorii povestind ca, pentru a slabi, consumau 20 de laxative pe zi si toata hrana lor consta intr-o felie de pepene, o cafea si o Cola dietetica.

Mai jos puteti vedea filmuletul cu cele doua surori:

Gemenele erau obsedate de jogging, iar Clare, care a suferit 38 de fracturi osoase, a explicat ca densitatea ei osoasa era similara cu cea a unei persoane de 100 de ani. In plus, la 34 de ani, nici una dintre ele nu avea ciclu menstrual.

De-a lungul anilor, surorile Wallmeyer au prezis de mai multe ori ca o sa moara inainte de vreme: “Cred ca majoritatea oamenilor au acceptat ca n-o sa supravietuim anorexiei si noi nu mai vrem sa traim cu ea”, a spus Rachel in 2004.

Se pare ca cele doua au incercat sa se sinucida de mai multe ori in trecut si au prezis ca vor muri impreuna. “Daca mor, Clare n-o sa traiasca nici un minut fara mine si eu as face acelasi lucru pentru ea”, a spus la un moment dat Rachel.

Potrivit aceluiasi ziar, niciuna dintre surori n-a avut vreodata o slujba sau o relatie si au fost acuzate de mai multe ori pentru abuz de droguri si incalcarea legii.

Vorbind despre moartea lor timpurie inevitabila, Rachel a spus “Clare este singura persoana care ramane langa mine. Cel putin vom muri impreuna”. Iar Clare a adaugat “Sa fiu cu Rachel face cumva mai suportabila ideea mortii.”

 

related posts

Modifică setările cookies