George Clooney este un cavaler perfect cu iubita lui, Stacy Keibler. Vezi ce gesturi romantice face pentru ea


Cei doi au venit in iunie la vila lui George de pe malul lacului Como si nu par sa se sature de peisajele superbe si de compania celuilalt.


George si Stacy au pornit ieri intr-o croaziera cu iahtul in jurul lacului Como, iar starul din “Ocean’s Twelve” s-a comportat ca un cavaler impecabil, ajutandu-si iubita sa urce si sa coboare din vas.

La randul ei, frumoasa blonda nu si-a luat ochii de la celebrul ei iubit, sorbindu-l din priviri in timpul calatoriei cu iahtul, la care au fost invitati si doi prieteni apropiati ai lui George.

Pentru calatoria cu barca, Stacy a purtat un outfit inspirat din anii ’70, cu o pereche de pantaloni evazati, cu imprimeu floral, un maiou simplu, negru si o palarie neagra.

George a ales un outfit de inspiratie maritima, cu o pereche de pantaloni bej si o camasa albastra.

Atat Stacy, cat si iubitul ei actor nu sunt jenati sa-si exprime dragostea prin gesturi tandre. Daca pe iaht abia si-au dezlipit privirea unul de la altul, cu o seara inainte, cuplul a luat cina cu o amica a lui Stacy si s-au tinut de mana pe masa in cea mai mare parte a timpului.

Cine stie, poate Stacy va reusi ce nu a reusit Elisabetta Canalis si il va convinge pe Clooney sa-I puna marea intrebare. :)

related posts

Modifică setările cookies