George Papagheorghe: "Am visat ca voi avea un baietel. Mi-ar placea sa asist la nasterea lui" EXCLUSIV


George Papagheorghe asteapta cu emotie sosirea pe lume a primul sau baietel. Cantaretul, care mai are o fetita, Karina, din casnicia anterioara, marturiseste ca ar vrea sa asiste la nastere si sa ii fie alaturi sotiei sale, Ramona.


"Inainte ca sotia mea sa faca testul de sarcina, am visat ca vom avea un baietel. L-am visat. A venit la mine si mi-a zis: "sa stii ca eu vin si vreau sa ma cheme....". Inca nu va zic numele. Veti afla in curand pe blogul meu, www.georgeofficial.ro", a spus artistul.

George Papagheorghe ar fi incantat sa asiste la nasterea celui de-al doilea copil. "Am curaj. M-am gandit si mi-ar placea. Am intrat in sala si cand s-a nascut Karina, dar am fost dat subtil afara cu niste urlete si injurii  :-) "

Cantaretul si sotia sa inca nu au facut cumparaturile necesare pentru venirea pe lume a micutului si... nu e graba. "Nu m-am gandit la asta pana acum. Inca nu am cumparat nimic, dar multumesc pentru sugestie. O sa pot spune mai tarziu, care este primul lucru pe care i l-am cumparat", spune George.

George isi ia in serios rolul de tatic si ii canta micutului aflat in burtica mamicii. "Daaaa, ii cant. Si i-am spus si povestioare. Cand era Karina mica, voia in fiecare seara sa inventez alta poveste. Acum ii cantam amandoi. Si eu si Ramona. Fix cand vrem sa ne punem in pat sa dormim, atunci il apuca distractia. Stiu doar cateva cantece din cele vechi "Un elefant", "Twinkle little star", "Melc melc cotobelc", dar am invatat melodii din filmele pe care le-am dublat - "O poveste incalcita", "Regatul de gheata" si "Trolii", spune George Papagheorghe. 

Cantaretul crede ca 3 este numarul perfect. "Nu ne-am gandit la inca un bebe. Cred ca 2 fete si un baiat sunt tot ce ne-am dorit. Dar niciodata sa nu spui niciodata".

George Papagheorghe a facut anuntul legat de sexul copilului pe site-ul sau oficial,  www.georgeofficial.ro, acolo unde are si o sectiune de blog. Fanii vor putea citi "despre familia noastra, lifestyle, gadgeturi noi si multe altele".

Cantaretul a lansat de curand o piesa noua, "Iubirea noastra frige". "De obicei strang milioane de vizualizari la melodiile mele. Nu am asteptari. Ma bucur indiferent de rezultat. Este o melodie pe care am scris-o si o cant cu drag. Sunt foarte fericit ca munca noastra de la Panda Music, studioul pe care l-am lansat anul trecut,  da roade".

FULLSCREEN
George Papagheorghe: "Am visat ca voi avea un baiatel. Mi-ar placea sa asist la nasterea lui" EXCLUSIV
  • /


related posts