Gerard Butler, de nerecunoscut. Arata mai degraba ca un bunicut dolofan. Ce s-a intamplat cu actorul sexy


Milioane de femei din lumea intreaga l-au admirat in rolul spartanului din filmul"300". Gerard Butler parea sa aiba abdomenul pictat, iar programul de pregatire pentru acest rol a devenit cunoscut in intreaga lume. 


Gerad Butler este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, insa noua imagine le-a suprins pe admiratoarele lui din lumea intreaga. Si nu intr-un mod tocmai placut. Actorul in varsta de 47 de ani s-a ingrasat incredibil de mult. Gerard Butler a luat in greutate pentru rolul din ultimul sau film, Keepers in Mull of Galloway, scrie DailyMail. 
 


Incepand din luna noiembrie, actorul a inceput sa se antreneze de 5 ori pe saptamana intr-un program special, pentru a pune mai multa masa musculara.  Vezi mai multe imagini cu actorul pe DailyMail.

Celebrul actor este cunoscut pentru schimbarile fizice radicale prin care a trecut de-a lungul timpului pentru diverse roluri. 

In filmul "300" s-a antrenat timp de 8 saptamani prin celebrul program de work-out Spartacus."Au fost cele mai grele saptamani din viata mea", a declarat atunci Gerard Butler.

related posts

Modifică setările cookies