Gerard Butler, noul iubit al Madalinei Ghenea, la un pas de moarte pe platoul de filmare. Vezi imaginile terifiante VIDEO


Actorul a fost ranit grav in timpul filmarilor la cea mai recenta pelicula a sa, "Chasing Mavericks", in care interpreteaza un instructor de surfing. Desi incidentul a avut loc anul trecut, imaginile au fost facute publice abia ieri, in cadrul emisiunii "Good Morning America", care l-a avut invitat pe Butler.
 


"E nebunie curata. Imi revin foarte multe amintiri, chiar in timp ce vad imaginile astea!", a spus ieri starul scotian, urmarind filmarea in timpului emisiunii.

Actorul a fost prins intre doua valuri succesive, fiind lovit prea puternic de primul val pentru a se putea intoarce pe placa de surf inainte de al doilea.

"A fost ca un Tsunami, m-a lovit si nu m-am mai ridicat la suprafata, de fapt", si-a amintit Gerard Butler. "Valul respectiv m-a dus la fund, m-am tot intors o vreme, apoi a venit si al doilea val si am inceput sa ma gandesc "Wow, o sa mor facand un film."

Vezi mai jos filmuletul cu teribilul accident:

Dar incidentul nu l-a oprit pe Gerard sa termine filmarile, chiar daca a fost internat timp de 3 saptamani la o clinica de recuperare din cauza ranilor.

"Chasing Mavericks" spune povestea reala a lui Jay Moriarty, surferul care a cautat cele mai periculoase valuri din Santa Cruz, iar Butler nu doar joaca rolul principal, ci este si producatorul filmului.
 

related posts

Modifică setările cookies