Geri Halliwell, intr- forma de milioane la 40 de ani. Vezi cum arata fosta cantareata de la Spice Girls in costum de baie


Geri Halliwell, una dintre cele cinci componente ale formatiei Spice Girls, arata senzational la 40 de ani, varsta pe care a implinit-o acum doua saptamani.


Vedeta din Marea Britanie se poate lauda cu un un corp foarte frumos pe care stie sa si-l puna in valoare, iar de o perioada de timp lucrurile se pare ca au intrat pe un fagas normal pentru ea si din punct de vedere sentimental. Potrivit interviului pe care l-a acordat in revista Hello, Geri are un nou barbat in viata sa cu care pare sa se inteleaga foarte bine.


"Nu va dau foarte multe detalii, insa va spun ca exista cineva in viata mea. Nu este nimic serios, insa lucrurile par sa mearga bine intre noi. O sa va zic mai multe la momentul potrivit", a declarat Geri.


Pana va dezvalui numele norocosului, nu ramane decat sa admiram felul in care Geri Halliwell arata la 40 de ani. Cu un corp foarte bine lucrat si tonifiat, artista nu poate decat sa se bucure de realizarile sale.


sursa foto: revista Hello Magazine


 

FULLSCREEN
Geri Halliwell arata senzational la 40 de ani. Vezi cum arata fosta cantareata de la Spice Girls in costum de baie
  • /

related posts

Modifică setările cookies