Germanii oferă noi detalii despre vaccinul anti-coronavirus! Când ar putea fi gata


În ultimele săptămâni, pe întreg globul se încearcă găsirea unui remediu care să combată coronavirusul, însă până în prezent în nicio țară nu s-a creat un vaccin anti-coronavirus.


Zilele trecute, gearmanul Dietmar Hopp a anunțat că este foarte aproape să creeze vaccinul anti-coronavirus, iar Donald Trump a vrut să-i ofere un miliard de dolari pentru ca remediul să ajungă în SUA și să fie folosit doar de americani.

Din fericire pentru întreaga omenire, Dietmar Hopp l-a refuazat pe Donald Trump și a dezvăluit în presa din Germania, în urmă cu aproximativ 24 de ore, că vaccinul ar putea fi gata în toamnă.

„Vrem să dezvoltăm un vaccin pentru întreaga planetă, nu doar pentru o țară, pentru anumite clase sociale sau pentru o parte a lumii. Acest vaccin, dacă e dezvoltat și testat cu succes, nu va fi o unealtă de putere sau de speculă, ci își propune doar să salveze o criză globală. Va fi gata când va apărea un nou val de infecții. Primele teste vor fi făcute pe animale, apoi pe oameni. Data de lansare depinde și de Institutul German al Vaccinurilor”, a spus Dietmar Hopp, care este acționar majoritar la compania CureVac, din Tubingen.

foto: Profimedia Images; Getty Images

Vezi și: #StaiAcasă - Arată că iți pasă: Oana Cuzino

related posts

Modifică setările cookies