Gest neasteptat facut de Charlie Sheen. Cum a reactionat starul cand s-a intalnit cu Ashton Kutcher


Cand i-a luat locul in "Doi barbati si jumatate", Ahston Kutcher nu a avut cuvinte amabile de spus la adresa lui Charlie Sheen. Si nici nu a avut parte de un raspuns diferit. Securea razboiului a fost ingropata insa.


In urma cu putin timp, Charlie Sheen si Ashton Kutcher au fost surprinsi participand la acelasi meci de baseball. Fani ai echipei Los Angeles Dodgers, actorii au urmarit evolutia echipei preferate si, spre surprinderea celor care au urmarit serialul "Doi barbati si jumatate", s-au salutat.

Charlie si Ashton au dat mana de fata cu sutele de fani prezenti la evenimentul sportiv si au demonstrat ca au ingropat securea razboiului. Ktcher a venit pe stadion insotit de sotia lui, frumoasa Mila Kunis, in timp ce Sheen a urmarit totul alaturi de un grup restrans de prieteni.

Intre cei doi actori au avut loc schimburi de replici dure, dupa ce Ashton l-a inlocuit pe Charlie in serialul de comedie "Two and a half men". Suparat ca a fost dat la o parte din proiect, Sheen a tot postat statusuri si a facut declaratii despre show, colegii ramasi, producatori si regizori.

Enervat de atitudinea lui, Kutcher i-a replicat: "Mai taci naibii din gura!"

related posts

Modifică setările cookies