Gesturile interzise minorilor pe care le-a facut Miley Cyrus in cadrul turneului ei. Cum a socat tanara de 21 de ani


Miley Cyrus a socat in cadrul turneului Brangerz, unde a facut pe scena un show pe care fanii nu-l vor uita prea curand.


Fanii stiu deja ca in cele mai recente show-uri cantareata de 21 de ani si-a facut intrarea in stil de mare vedeta, ea ajungand pe scena pe o limba imensa roz, care iesea din fata sa proiectata pe un ecran.

Ce a urmat insa dupa intrarea grandioasa i-a oripilat insa pe parintii copiiilor care o considerau un model pe Miley Cyrus inainte sa-si schimbe complet stilul si atitudinea.

De-a lungul melodiilor, Cyrus a facut tot felul de gesturi obscene, s-a atins in zonele intime, a scos limba, a imitat pozitii sexuale si a imbracat costume extrem de sexy, care i-au lasat la vedere parti ale corpului pe care nu ar fi trebuit sa le vada decat iubitul ei.

Desi a promis ca anul acesta se va cuminti, se pare ca Miley nu isi poate tine cuvantul si si-a facut un obiectiv din a surprinde si soca la fiecare aparitie.

Ea isi asigura insa fanii ca tot ceea ce face este doar un rol. Intr-un interviu acordat anul trecut, ea spunea ca: "Scene de sex au loc in fiecare film si toata lumea le intelege, pentru ca fac parte din scenariu. Ei bine, da, totul este un scenariu si eu sunt un personaj. Nu ma imbrac cu body-uri stramte si nu ma dau pe langa Robin Thicke in viata de zi cu zi, stii?", a raspuns artista atunci cand a fost intrebata daca exista diferente intre comportamentul ei de pe scena si cel din viata reala. 

Tu cum comentezi gesturile lui Miley? Crezi ca exagereaza si ca ar trebui sa inceteze cu genul acesta de aparitii?

related posts

Modifică setările cookies