Ghicesti care dintre aceste finaliste de la Miss World 1986 a devenit actrita la Hollywood si star international?


Chiar si cele mai mari fashioniste si cele mai glam actrite trec printr-o etapa timpurie penibila, in care fac alegeri vestimentare gresite, se machiaza sau se tund aiurea. Nu si aceasta vedeta, care se pare ca s-a nascut impecabila.


Este vorba despre Halle Berry, care a debutat pe ecrane in 1989, odata cu show-ul TV “Living Dolls”, care prezenta lumea modelling-ului.

Inainte de aceasta aparitie TV, Halle a castigat o serie de concursuri de frumusete, printre care locul II la Miss USA in 1986, dar si participarea in finala Miss World, in acelasi an.

Vezi mai jos momentul final al concursului de frumusete:

Desi Halle nu a castigat titlul “Miss SUA”, de-a lungul anilor a obtinut dovezi mult mai solide ale fizicului ei de invidiat, printre care faptul ca a devenit imaginea brandului de cosmetice Revlon (din 1996 pana azi) si a devenit o fata Bond, rol la care ravnesc multe dintre frumusetile de la Hollywood.

Dar actrita nu este doar frumoasa, ci si foarte talentata. Berry a castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru filmul “Monster’s Ball” din 2001 si este, pana in prezent, singura actrita de culoare care a obtinut aceasta distinctie.

Chiar daca n-a fost scutita de momente dramatice in viata personala, cu doua divorturi si mai multe relatii nefericite la activ, in prezent, la 46 de ani abia impliniti Halle straluceste in ipostaza de mama si logodnica (a actorului francez Olivier Martinez).
 

FULLSCREEN
Ghicesti care dintre aceste finaliste de la Miss World 1986 a devenit actrita la Hollywood si star international?
  • /

related posts