Gianluca se iubeste cu o "aproape" Miss Univers, in timp ce fosta lui iubita face furori la plaja. Cum s-a pozat Giorgia


In ciuda popularitatii pe care Gianluca Vacchi o avea alaturi de fosta sa iubita, Giorgia, italianul s-a afisat foate rapid cu noua sa partenera. 


 Ariadna Gutierrez este norocoasa care l-a cucerit pe milionar, cel mai probabil cu aceleasi atuuri care au adus-o si pe podiumul de la Miss Univers. Intre timp, Giorgia pare sa duca o viata la fel de fabuloasa ca atunci cand era iubita lui Gianluca.

Miss Columbia a devenit, in 2015, Miss Universe, insa fericirea a tinut doar cateva minute. Cel care anunta castigatoarea celui mai celebru concurs de frumusete a citit gresit numele. Asa ca Ariadnei i-a fost luata coroana de cap si Miss Univers a devenit Pia Alonso Wurtzbach. 

Multi spun ca Ariadna ar fi trebuit sa fie numita si sa ramana numita Miss Univers. Doi ani mai tarziu, modelul demonstreaza ca ar fi meritat coroana la fel de mult ca Pia. :)  Probabil ca asa crede si Gianluca, care s-a afisat la plaja cu modelul inca dinainte ca fanii sa afle ca nu se mai afla intr-o relatie cu Giorgia. Acum cei doi apar intr-o multime de fotografii, pe Instagram, ca si cand Ariadna ar fi o noua "Giorgia". 

 

☀️

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on


 

Now i have to start thinking what i'll do as an adult man..????❤ #gvlifestyle @gutierrezary #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) onFanii fostului cuplu nu apreciaza deloc intamplarea, ba chiar au umplut profilul italianului cu comentarii in care ii dezproba alegerea. 

Intre timp, Giorgia pare sa duca o viata la fel de fabuloasa. Femeie de afaceri, ajunsa deja la o varsta suficient de matura, bruneta nu a alimentat zvonurile din presa si nici nu si-a pkans de mila pe retelele de socializare. Ba mai mult, si-a pus cel mai sexy costum de baie si a facut furori cu trupul sau perfect.

 

My wild Ibiza.. ❤️???????? @effek #me #GG #ggcapsulecollection

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on


 

Summer drops ????☀️ #me #GG

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on


 

Hola! ???????? #me #GG

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on 

Close your eyes and dream.. goodnight ???? #me #GG #nofilter

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on


Cu siguranta ca daca ar participa la concursuri de Miss, ar putea sa ii devina rivala Ariadnei. Tu ce parere ai?
 

related posts

Modifică setările cookies