Gianluca Vacchi, in compania unei brazilience, la plaja. Ultima data cand a fost pozat asa, s-a despartit de iubita lui


In ciuda popularitatii pe care Gianluca Vacchi o avea alaturi de fosta sa iubita, Giorgia, italianul s-a afisat foarte rapid cu o alta partenera. Atat de rapid incat ultimele fotografii cu milionarul, la plaja cu o a treia femeie, i-au facut pe fani sa creada ca acesta s-a indragostit...din nou. 


Italianul de 50 de ani, care a devenit vedeta dupa ce s-a filmat dansand si a pus imaginile pe internet, a fost vazut in compania Juliei Pereira, o brazilianca focoasa.

Modelul a schimbat nu mai putin de 5 tinute, pe parcursul zilei in care a facut plaja alaturi de Vacchi, iar acesta a parut fascinat de fizicul femeii.


Nu in urma cu mult timp, Gianluca a fost pozat in ipostaze asemanatoare, cu cea care acum este numita de fani ,,aproape Miss Univers". Tanara care s-a bucurat de acest statut doar pentru cateva minute ii este iubita oficiala si multe voci spun ca ea ar fi fost motivul pentru care italianul s-a despartit de fosta lui iubita.

Lesne de inteles, toata lumea asteapta acum sa afle daca Julia este noua cucerire a barbatului si daca acesta a inselat-o sau nu pe iubita careia ii spune Bambi. :) 

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Gianluca Vacchi, in compania unei brazilience, la plaja. Ultima data cand a fost pozat asa, s-a despartit de iubita lui
  • /


related posts