Gigi Becali, noi declarații despre COVID-19: „Aproape toți de la mine din comună au avut! Eu i-am ajutat”


Chiar dacă a spus că nu va mai apărea în public și nu va mai oferi interviuri presei, Gigi Becali nu s-a ținut de cuvânt, iar zilele trecute a vorbit despre petrecerea sărbătorilor de iarnă în timpul pandemiei.


Patronul de la FCSB a dezvăluit la România TV că aproape toate cunoștințele lui au avut coronavirus, oferind un interviu controversat, în care a vorbit despre COVID-19, Biserică, Dumnezeu și draci.

„Se apropie vremurile de Apoi. Voi vorbi în termeni religioși. Dracul își face mendrele. Ce-l deranjează cel mai tare? Biserica, Sfânta Împărtășanie și Crucea. Asta îl arde pe drac. Oameni de știință, câștigători de Premiu Nobel, spun că a fost creat virusul. L-au creat oamenii, cu care colaborează dracul. El a interzis Biserica, dar Dumnezeu e mai puternic și a zis «Îți dau opreliște. Nu mai vezi mall-uri, închid barurile unde sunt droguri și «curvăsăraie», iar Bisericile, pe care le-ai vrut închise, le țin deschise!». A făcut Dumnezeu minune. Biserica Ortodoxă a spus «Un potir și o linguriță la Împărtășanie» și nu a zis nimeni nimic! Dracii au încercat, dar nu s-a putut. A zis «Vă las să cutremurați corabia puțin». Dar atât! Bine că nu mai sunt cluburile. La revedere cu «drogangiii», băuturile și «curvăsăreala». Lumea vine la Biserică. Îți dai seama ce bucurie a adus pandemia asta? Cea mai mare bucurie a adus asta. Dumnezeu ne va da mai mare bucurie. S-a oprit păcatul, dar a rămas Biserica. S-a împuținat dragostea și fac dracii pandemie și virusuri! Dacă avem credința și mergem la Biserică, Dumnezeu le va rezolva. Dacă ne interesează să tăiem porci și să mergem la cluburi, nici pe Dumnezeu nu-l interesează. Câți oameni au murit?! Virusul e un fleac dacă ai luat medicamentul imediat ce ai avut ceva simptome. Iei Arbidol, vitamina C, vitamina D și Zinc. Paracetamol iei dacă faci febră. Dacă iei virusul din timp, pui barieră și la revedere, COVID! Dacă stai câteva zile și zici că ești tare și nu iei medicamente, ești tu un fleac pentru virus și ajungi la ATI. Eu știu pentru că am experiență. Aproape toți de la mine din comună au avut. Eu i-am ajutat și nu purtam mască. Nu îmi e frică! Dacă Hristos vrea să mă omoare așa, aia e. Nu îmi e frică de moarte. În Rai te așteptă Hristos”, a spus Gigi Becali.

foto: Agerpres

Vezi și: Atmosfera de la The Artist Awards 2020, prin ochii artiștilor. De ce ar trebui să urmăriți show-ul, pe 28 decembrie, la PRO TV

related posts

Modifică setările cookies