Gigi Hadid plânge după posteriorul şi bustul ei de altădată, după ce o boală de tiroidă a făcut-o să slăbească rapid


Întotdeauna a uimit cu formele sale incredibile de clepsidră. Cu toate acestea, Gigi Hadid a dezvăluit că suferind de boala Hashimoto, o afecțiune care afectează tiroida si care a determinat+o să piardă rapid în greutate.


Modelul în vârstă de 22 de ani a mărturisit în ediţia de mai a revistei  Harper's Bazaar că felul în care arată acum nu o mulţumeşte şi că şi-ar dori nespus să revină la formele fizice de alădată. 
Gigi a mărturisit: "Dacă aș putea să aleg, aş da câţiva ani înapoi. Dar, sincer, nu ne putem uita înapoi cu regret - atunci mi-a plăcut trupul și acum am învăţat să mă iubesc pe mine aşa cum sunt."

"Dar nu sunt slabă, pentru că am dorit să mă conformez cerinţelor din industrie. Când am avut o figură mai atletică, eram mândru de corpul meu, eram o jucătoare de volei uimitoare și foarte pasionată călărie. Dar după ce am descoperit că am o boală autoimună, Hashimoto,  am fost nevoită să mănânc sănătos şi să fac mult sport. A fost ciudat ca un adolescent să  se gândească la asta, în timp ce toți prietenii mei puteau mânca McDonald's fără să-i afecteze."

 

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe

Gigi a dezvăluit  că suferea de boală în 2016, cânda declarat pentru Elle că primește tratament pentru hipotiroidism. Descoperirea ei a apărut pe fundalul bătăliei foarte cunoscute a mamei sale, Yolanda, cu boala Lyme, de care, de asemenea, suferă şi sora ei mai mică Bella, dar și fratele mai mic, Anwar. Tiroidita Hashimoto este o afecțiune în care sistemul imunitar creează anticorpi  care distrug în timp glanda tiroidă, dar pot afecta şi capacităţile mușchilor, inima și funcția digestivă, cât şi sietemul nervos. Acest ă boală poate provoca, de asemenea, sensibilitate la frig, căderea părului, oboseală și  depresie.
 

 

T A H I T I

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe

related posts