Gisele Bundchen: „Am plâns la prima mea defilare topless pentru Alexander McQueen” Modelul, în vârstă de 38 de ani, a rememorat într-un interviu cum a fost prima sa defilare pe podium. 

,,Acela a fost show-ul care m-a făcut un star, dar înainte să pășesc pe podium am vrut să fug. Nu glumesc! Am plâns foarte mult, nu voiam să mai urc pe catwalk. Asta a fost chiar după momentul în care am aflat că voi defila goală.”, a spus Gisele. 

Ulterior, potrivit spuselor lui Gisele, creatorul a fost impresionat de reacția ei, așa că a angajat un body painter pentru a îi picta corpul în așa fel încât să dea senzația că poartă un top. 

Poți vedea imaginile de la prima defilare pe catwalk a lui Gisele AICI.

Bundchen a mai spus că pe atunci era doar o adolescentă care nu vorbea bine engleza, așa că nu i-a venit să creadă când McQueen a ales-o să defileze pentru el. 

,,Eram o fată căreia îi plăcea să se îmbrace ca un băiat. Mi-era rușine de sânii mei mari și încercam ca, astfel, să maschez asta. Nu mi-a venit să cred că, dintre sutele de fete care au luat parte la acea audiție, m-a ales tocmai pe mine.”, a spus ea.

Show-ul din 1998 la care face referire Gisele e cel care a propulsat-o în lumea modei. 

related posts

Modifică setările cookies